Categorii
Adevar sau adevar?

Santa Klaus cu bani europeni si fara masca

Ma bantuie magaria celor din presa statului care nu mai stiu cum sa linga manuta care ne-a adus 80 de miliarde in tara. Santa Klaus a venit cu caruta cu bani si arunca pe strazi…l-ati vazut?! Eu nu…

Dupa ce ca la Consiliul European nu a purtat masca pentru ca era optionala,si pe noi ne calca in picioare in tara,facandu-ne pe fata nespalati si luandu-ne drepturi si libertati,se asteapta sa il tratam ca pe un erou. Nu. Eu il voi trata ca pe un mascarici …in definitiv,asta e. A luat o promisiune pentru 2021 si in anumite conditii care avantajeaza alte state,nu a facut nimic,nu a negociat nimic,si se astepta la statuie. Sa luam exemplul altor state care nu accepta sa isi vanda demnitatea pentru bani (Grecia). Santa Klaus ce a facut?!

Va spun eu: in primul rand ne-a umilit inca o data,dand cu amenzi in noi sa purtam masca in timp ce pentru el e optionala ca si pentru Lucovid. In al doilea rand a ordonat presei contractate si semianalfabete sa il ridice in slavi pentru ca a obtinut ceva ce inca nu se vede si nici nu e sigur ca se va vedea.

Dupa care,si daca vedem acesti bani,vin cu anumite conditii acceptate umil de acest laudaros penibil. S-ar putea sa primeasca ordin de la stapani sa ii investeasca in ceea ce produc alte state si nu sa intareasca economia romaneasca.

Asa ca de ce sa ii aduc osanale?! Eu nu traiesc din banii statului ca unele jeguri din presa,eu ca si dumneavoastra muncesc si castig si nu voi lauda pe cei care ne oprima si dau din codita la stapani straini.

De Pentru patrie

Singura cale de a evita distrugerea totala e revenirea la valorile nationale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s