Categorii
Adevar sau adevar?

Uniunea impotriva exterminarii umanitatii

Incep prin a va aduce la cunostinta faptul ca nu s-a terminat cu plandemia si totul va reveni treptat la normal asa cum am fi tentati sa credem. Aceasta e doar o mica pauza, o gura de aer pe care acesti monstri sionisti ne-o permit ca sa nu se adune o presiune prea mare si sa explodeze societatea, astfel ei fiind demascati si pedepsiti probabil. Trecerea prin aceste faze, treptat, este o actiune atent studiata si planificata, astfel incat sa nu piarda avantajul camuflajului. Caci, daca stam si analizam logic, acesti dementi reprezinta maxim trei procente din populatia globala cu tot cu armatele care ii protejeaza. In acest fel, descoperim faptul ca nu au deloc de partea lor avantajul numeric. Prin urmare, daca macar jumatate din populatie se trezeste, va fi extraordinar de greu sa isi duca la capat planurile de distrugere a omenirii si de inrobire a celor care mai raman in viata, si anume uneltele supuse.

Deci, la urmatorul nivel va veni un asalt asupra comunicatiilor electronice, comunicatii care ar putea ajuta si a ajutat la planificarea unor miscari de rezistenta si revolte. Internetul va fi supus unui control total ca in China, pentru a se asigura ca nu se pot face organizari la nivel de orase, state, care sa duca la rasturnarea ierarhiilor impuse de oculta. Ca urmare, sfatul meu este ca toti cei care va cunoasteti pe retelele sociale sa faceti cumva sa aveti metode alternative de a lua legatura unii cu altii in caz de nevoie. Si, probabil cel mai important, sa stiti unii de altii, sa fiti empatici, sa va pese de fratii vostri si sa actionati la nevoie in haita pentru unul dintre voi care a fost „prins” pentru sacrificare de catre dusmanii umanitatii. Va rog din suflet sa intelegeti ca doar asa vom fi capabili sa ne salvam vietile si nu prin metoda mincinoasa a vaccinarii si a distantarii sociale, menita sa slujeasca arhitectilor planetari in virtutea dictonului „divide et impera”. Daca suntem uniti ii putem convinge ca e in zadar sa se mai chinuie, dar daca nu , ne vor ucide separat, media platita povestind ca am fost niste nebuni care s-au sinucis sau cine stie ce vor inventa ca sa ne denigreze in fata celor ne urmeaza crezul.

Ca un sfat tehnic va rog lepadati obiceiurile comode ale Facebook, Whatsapp, Windows, etc. oricat de bune ar parea si intoarceti-va la solutii tehnice open cum ar fi linux, orice distributie care oricum sunt mai performante, la chat in linux, la a va cunoaste personal ca pe vremuri, la retele care nu apartin marilor sionisti ci sunt facute de comunitate pentru comunitate. Va rog sa intelegeti ca daca ii saracim de bani si informatie nu mai au putere. Luptati impotriva oricarei forme de control abuziv de la masinile Tesla care se pot opri de la distanta prin propria retea de sateliti pana la retelele sociale care va urmaresc non-stop si pana la cardul care va urmareste non-stop viata financiara. Va astept in lumea libera!

De Pentru patrie

Singura cale de a evita distrugerea totala e revenirea la valorile nationale.

3 răspunsuri la “Uniunea impotriva exterminarii umanitatii”

Lasă un comentariu