Categorii
Adevar sau adevar?

Dacă trăim, pentru Domnul trăim și dacă murim, pentru Domnul murim! 

  • Am avut placerea si onoarea sa vad un film crestin, curajos, chiar daca nu ortodox, dar care arata cu exactitate ce va urma. Este exact vorba despre dictatura ce va urma, despre anularea libertatii si despre prigonirea crestinilor. Este un film cred amator dar care da emotie, care te face sa meditezi asupra vietii si asupra lucrurilor importante. Arata ca prin sacrificiu vine si iertarea si izbavirea de cel rau. Va las sa il descoperiti singuri, iata linkul de download :
  1. https://yts.mx/movies/2025-the-world-enslaved-by-a-virus-2021

2025

Vrăbiuțe

Când te naști într-o dictatură și nu ai simți niciodată „gustul” libertății, micile libertăți, care iți sunt permise, îți ajung să-ți imaginezi că ești fericit!
Când afli că există locuri în care se trăiește în libertate, începi să visezi cum ar fi … dacă? Fericirea de până atunci, nu mai este deplină, dar în locul ei, înflorește 7 care chiar dacă nu e fericire, e un înlocuitor acceptabil!
Când ai trăit în libertate și peste noapte te trezești din nou sub dictatură, nu poți să crezi că ești treaz! Nu poți să crezi că realitatea înconjurătoare, nu-i un coșmar, din care curând trebuie să te trezești! Trebuie!
Te uiți in jur, lumea funcționează ca și până acum, de parcă ei au trăit tot timpul așa! Sunt câțiva, foarte puțini, care se simt ca tine în „alt film” într-un coșmar, din care nu au cum să se…

Vezi articolul original 57 de cuvinte mai mult

De Pentru patrie

Singura cale de a evita distrugerea totala e revenirea la valorile nationale.

Un răspuns la “Dacă trăim, pentru Domnul trăim și dacă murim, pentru Domnul murim! ”

Hotii striga: Hotii… Dl.Sperlng vorbeste despre dictatura. Pare o gluma sinistra. D-lui practica cenzura si interdictia in cel mai totalitar mod cu putinta. Emite tot felul de decrete pe blogul sau dar interzice cu desavarsire orice comentariu inconvenabil sau critic la adresa teoriilor fantasmagorice pe care le promoveaza ca adevaruri absolute. Tragi-comedie in toata regula, Dictatorul se plange (liber) de instaurarea dictaturii. Comedia del arte…. si alta nu.

Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s