Categorii
Adevar sau adevar?

Un om, o viziune, o natie

Ma intorc la un subiect pe care l-am abordat cu ceva timp in urma si simt ca trebuie sa revin la el, mai ales in timpurile care ameninta sa distruga o civilizatie primordiala. Acea civilizatie de care vorbesc e chiar a noastra, e patria care ne-a oferit leaganul copilariei si ne-a pus paine pe masa. E bunicul care ne ducea la plimbare, e bunica, cea care ne citea povesti, e mama, tata, mormantul strabunilor eroi, e apa datatoare de viata si biserica de lemn dintr-un sat de romani greu incercati si copilul care zambeste din opera lui Creanga.

Asa ca, daca nu ne trezim mai repede din ignoranta, din comoditate si nesimtire, riscam sa trecem in negura tot sangele varsat al batranilor nostri ca noi sa ducem o viata mai buna azi. O viata de care noi ne batem joc, o viata care nu face cinste trecutului nostru glorios.

Sunt toate natiile in pericol sa dispara datorita hoardelor globalist-sioniste, dar mie imi pasa doar de a noastra, eu iubesc pamantul si trecutul nostru, istoria noastra plina de grele incercari. Si consider ca istoria noastra merita sa fie vie, sa dainuiasca, dar pentru asta va trebui sa muncim, sa nu ne mai intinam cu ideile periculoase ale Noii ordini mondiale.

Si in acest timp de plandemie a prostiei si de eradicare a valorilor nationale si a libertatii, am vazut o mica luminita, nationalismul adevarat. Cred ca cel mai bine reprezentat in clipa aceasta este de miscarea nationalista PATRUZECISIUNUPENTRUROMANIA, initiata de un om pe care il respect pentru curajul cu care lupta cu toti distrugatorii de natie. Daca si voi considerati ca nationalismul e singura noastra scapare, asa cum a observat si marele om Eminescu, va rog, uniti-va ca fratii si hai sa schimbam soarta teribila pe care altii o pregatesc pentru noi, sclavia noua globalista, ucigatoare de suflete. De aceea trebuie sa ne unim sub acelasi drapel, pur romanesc, pur traditional si ortodox ca Dumnezeu sa se milostiveasca de aceast popor mandru care pentru moment e pierdut in ceata lumii false asa-zis moderne. Va rog din suflet cautati miscarea 41 PENTRU ROMANIA si hai sa luptam sub acelasi drapel romanesc, sub mana aceluiasi Dumnezeu adevarat si milostiv.

De Pentru patrie

Singura cale de a evita distrugerea totala e revenirea la valorile nationale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s