Categorii
Adevar sau adevar?

Prigoana nevaccinatilor by Dan Barna (U.S.R.)

U.S.R., noua ciuma a politicii romanesti, ajutata bineinteles din umbra de celelalte formatiuni, preia carma in ceea ce priveste aplicarea directivelor ocultei care ii conduce din umbra. Astfel, Dan Barna, amator de alaptare masculina si promotor al agendei globaliste, tatoneaza terenul pentru a vedea daca merge sa ne intoarca unii impotriva altora. El e de asemenea, noua voce arafatica ce ne ameninta in caz ca nu ne conformam cu noile cerinte globaliste. Deci, daca nu te supui, nu vei mai da socoteala lui Arafat, ci lui Barna, care a preluat stafeta. Fac jocul acesta murdar de la inceputul nebuniei covid…cum e unul prea injurat, cum trece in fundal si preia altul stafeta, astfel incat prostimea sa nu se revolte. Ne mai dau si o luna-doua de libertate, ne mai lasa si sa protestam in weekend, cand pe ei nu ii afecteaza, numai sa nu explodam si sa ii dam jos. Asta e o supapa securista menita sa obisnuiasca incet-incet poporul cu restrictii permanente. Tot asa si aceste masuri care incep slabut, dar vor spori in intensitate treptat. Masca, vaccin, restrictii, segregare, batjocorirea Constitutiei tarii, pana cand vom ajunge in cusca pe care ne-au pregatit-o de mult. Ce e mai terifiant insa e faptul ca atunci cand vom fi ajuns acolo, nu mai e cale de intors. Probabil vom fi deja decimati si cu mentalitatea de sclav inoculata complet si nu vom mai putea face nimic. Deja cred ca e destul de tarziu si ca mentalitatea de supus e inradacinata adanc in majoritatea romanilor. Nu zic oameni, pentru ca ma doare doar de tara mea, restul…sa se descurce, pentru ca nimeni nu cred ca are sentimente calde fata de romani. Doar ne folosesc drept forta de munca ieftina pe plantatiile Europei, leagan al ocultei.

Asadar, daca nu imi bat gura degeaba din nou, va rog, cei care aveti hotararea de a nu va vaccina, nu cedati pentru o intrare la mall. Si asa, se faulteaza singuri, caci toate aceste „lacase sfinte” ale cumparaturilor si ale asa-zisei socializari si distractii sunt ale ocultei, si vor pierde bani…aici ii doare. Dar Barna, in prostia lui nu realizeaza acest lucru si vrea sa incalce drepturi ale noastre de dragul stapanilor pe care ii linge balos pe mana. Deci, ca sa avem macar o sansa, trebuie sa ne opunem cu hotarare si sa nu cedam pentru o zi de mall, pentru ca asa porneste totul. Ne vom trezi in cusca fara a mai putea face nimic datorita ignorantei si imbecilitatii de care dam dovada. Romania va fi pustiita si romanii care vor supravietui vor fi alungati in cele patru zari ca sa fie sclavii strainilor care au planuit toata aceasta sarada. Daca nu va ganditi la voi, sa va fie mila macar de copiii vostri pe care ii veti lasa fara o identitate, fara demnitate si cu o istorie rusinoasa. Prin aceasta liniste si ignoranta ne facem complici la ceea ce se intampla.

Si inca ceva: cand vom ajunge jumatate vaccinati, jumatate nu, ne vor invrajbi astfel incat cei intepati sa ne sara in cap celor care nu am acceptat mizeria. Nici nu le mai trebuie jandarmi. Asa ca decizia e a voastra. Eu va avertizez doar ca vom ajunge intr-o dictatura pe care nu a mai vazut-o lumea pana acum si va fi implementata treptat, astfel incat sa nu ne dam seama spre ce ne indreptam. Multi vor zice: „e doar pentru un an” sau „e doar o masura spre binele nostru” dar va rog sa va intrebati cate vor urma dupa. Va rog sa constientizati ca daca nu suntem vigilenti, ne vom duce dupa Grecia, Italia, Spania, Franta si vom ajunge asa, treptat in dictatura anticristului si la moarte trupeasca si spirituala.

De Pentru patrie

Singura cale de a evita distrugerea totala e revenirea la valorile nationale.

8 răspunsuri la “Prigoana nevaccinatilor by Dan Barna (U.S.R.)”

Lasă un comentariu